slepen!

« Terug naar Blog

De top 3 van Marcel Wouters

De aanloop naar de Two Kings jaarlijst
Gepost door marcel op 12 Dec Reageer

Als nieuwkomer mag ik tweedst, vind ik zelf. Of was ik gewoon het snelst na Peter? Ach, nou ja, hierbij mijn lijstje dus.

Het jaar van de vele meerdaagse muziekfestivals voor mij persoonlijk. In volgorde Roskilde, Lowands en Great Wide Open. Volgend jaar weer ben ik bang ;-)

Vele leuke bands gezien en een paar nieuwe aanwinsten voor mijn collectie. Ik doe een willekeurige greep uit mijn top 10.

*) Fink - Nothing is ever finished

In een veel te volle zaal gezien bij Great Wide Open, maar de muziek pakt me. Een fijn -simpel klinkend- en toch met diepe rustig dreunende baslijn en met een fijne zangstem (en dat ik dat zeg is heel bijzonder voor de mensen die me kennen).

*) Editors - Eat Raw Meat = Blood Drool

Dit jaar niet gezien en dus nu spijt als haren op mijn hoofd dat ik geen kaartjes heb gekocht, wat een geweldig album met dit nummer als topper wat mij betreft. De vorige albums waren ook best goed, maar deze ontstijgt ze met vlag en wimpel.

*) Fever Ray - When I Grow Up

The Knife was leuk, maar gelukkig redt Karin zich ook prima zonder haar broertje. Het was te moeilijk voor mij om wakker te blijven op Roskilde om 2 uur 's nachts na al een hele week festival, maar op Lowlands en in Paradiso was het genieten.

Meer van dit

feed TwoKings.nl runs on PivotX