slepen!

« Terug naar Blog

Den Haag Danst!

Dans in Den Haag op de kaart gezet
Gepost door Anke op 05 Sep Reageer

In het weekend van 4 en 5 september was het Uitfestival weer in de haagse binnenstad te vinden. Overal leuke dingen te doen in het kader van het nieuwe dans- en theaterseizoen... En de lancering van een prachtige nieuwe website! DenHaagDanst.nl!

Two Kings bouwde voor Den Haag Danst een mooie website, met veel ruimte voor mooie grote dansfoto's. Je kan snel kijken wat er binnenkort oop dansgebied in Den Haag te doen is, en meteen je een beetje inlezen in de bijbehorende gezelschappen en theaters. Kortom, de redactie van Den Haag Danst! wilde alles op het dansgebied in Den Haag in één overzichtelijke website, en daar hebben wij ons vol enthousiasme op gestort.

Op de homepage staan mooie aflopende beelden van Gerrit Schreurs. Verder is het ontwerp en de bouw natuurlijk allemaal bij Two Kings zelf gedaan, en draait alles soepeltjes op PivotX.

En of dat allemaal nog niet genoeg is, hoort er natuurlijk ook een mobiele website bij; Bekijk m.denhaagdanst.nl om ook onderweg op de hoogte te blijven van de dansvoorstellingen in Den Haag. Al met al dus een prachtig totaalpakket waar we erg trots op zijn.

Meer van dit

feed TwoKings.nl runs on PivotX