slepen!

Contact

Two Kings
Prins Hendrikstraat 91
2518 HL Den Haag

tel: 070 - 345 76 28
mail: info @ twokings.nl


Openbaar Vervoer

RR 3 richting Loosduinen - (vanaf Den Haag CS):
Uitstappen bij halte van Speijkstraat en een stukje teruglopen. Links is de Prins Hendrikstraat. We zitten halverwege, op nr 91.

Tram 17 richting Statenkwartier - (vanaf Den Haag HS èn CS):
Uitstappen bij halte van Speijkstraat, en een stukje teruglopen langs het Prins Hendrikplein. Rechts de Prins Hendrikstraat in. We zitten halverwege, op nr 91.

Eigen Vervoer

Wanneer u met de auto vanaf de snelweg komt, kunt u het best rijden via de A12 (Utrechtsebaan) en deze tot het einde uit rijden.

Aan het einde slaat u bij de stoplichten linksaf (Zuid-Hollandlaan) en direct rechtsaf naar de Koningskade. Op de Koningskade gaat u na 100 meter bij de stoplichten linksaf om op de Dr. Kuyperstraat uit te komen, deze gaat eerst over in de Mauritskade en later in de Hogewal. Rijd hier ongeveer 1 km door en ga rechtsaf de Zoutmanstraat in. Bij het Prins Hendrikplein linksaf (3/4 rond) de Prins Hendrikstraat in.

Parkeren

We hebben één parkeerkaart voor klanten, maar let op: deze is NIET geldig in de Prins Hendrikstraat zelf; Parkeer je auto liever in de Tasmanstraat (bij ons om de hoek) en haal bij ons de parkeerkaart even op.

Verder kan je natuurlijk betaald parkeren in de Prins Hendrikstraat (en de rest van de wijk) op straat.Grotere kaart weergeven