AuditZie

AuditZie is een ICT bedrijf dat zich focust op IT-security en consultancy. Koos Ziere van AuditZie vroeg ons om een strakke website te maken om de werkzaamheden en expertise van zijn bedrijf duidelijk te maken.

2014-09/Auditzie.jpg AuditZie op IPad en Iphone

We bouwden voor AuditZie een loeistrakke tweetalige website, die de redactie zelf kan onderhouden in Bolt. De pagina's zijn eenvoudig te koppelen aan hun Engelstalige evenknie, en er is een contactformulier dat in twee talen functioneert. Daarnaast is de website natuurlijk goed te bekijken op zowel mobiele, tablet en desktop schermen.

Om binnen het bescheiden budget te blijven hebben we samen in een korte wireframesessie de hele structuur van de website en de hoofdpagina's uitgeschetst. Op deze manier kon Koos zijn wensen en idee├źn op tafel leggen en konden wij met onze kennis van websites meteen handige oplossingen bedenken. Na het wireframen hebben we een eenvoudig maar strak ontwerp gemaakt gebaseerd op de bestaande huisstijl.

Daarna is de site gebouwd op basis van Foundation en Sass, met het CMS Bolt. Een combinatie waarmee je fijn snel, en solide een website kan opbouwen. Wij en AuditZie zijn erg tevreden over hoe deze samenwerking heeft uitgepakt.

Wat wij gedaan hebben:

Two Kings verzorgde het ontwerp en de bouw van deze responsive website, in het CMS Bolt.

Dit project is opgeleverd in september 2014.
Vragen? Neem contact op:

070 345 76 28

auditzie.nl